Verras je personeel met een heerlijk bedrijfsfeest

Verras je personeel met een heerlijk bedrijfsfeest

Alleen het beste voor je personeel op jouw bedrijfsfeest

Bestaat je bedrijf 50 jaar, gaat de zomervakantie beginnen of wil je je medewerkers gewoon bedanken voor hun inzet? Tijd voor een personeelsfeest! Met lekker eten natuurlijk.

Ga je een activiteit doen met je personeel? Daar krijg je honger van. Kom maar door met die catering. Maar je kan het eten ook de hoofdrol laten spelen op je bedrijfsfeest. Bijvoorbeeld met een bedrijfs-BBQ. Of door zelfs een mini-foodtruckfestival te organiseren voor je personeel. Van bourgondische grill tot volledig vegetarische gerechten: voor iedereen zit er wat tussen. We gaan met jou om tafel om de beste catering voor jou personeel neer te zetten. Want dat verdienen ze!

Daarom catering van Edens op je bedrijfsfeest

check Meer dan 35 jaar ervaring

check Voor events van 100 tot 100.000 bezoekers

check Grote keuze uit foodtrucks, kraampjes, buitenkeukens en veel meer

check Verse producten en professioneel team

Onze opties voor jouw bedrijfsfeest

Een veld vol gezellige foodtrucks of stevige maaltijd na het volleybaltoernooi? Wij koken wat jouw personeel graag eet. Schuif maar aan.

Croissanterie

Als je lunch zegt, zeg je broodjes. We beleggen ze met verse producten. Liever wat warms? Ook dat hebben we in onze croissanterie.

Gouden koets

Een verfrissend drankje of juist een lekker warm bakkie. Bij onze gouden koets les je je dorst.

Patatterie

Een klassieker: onze patatwagen. Ambachtelijke patat én lekkere snacks. Natuurlijk ook vegetarisch.

Piaggio

Zo veelzijdig als de Italianen. Je kunt de piaggo’s namelijk inzetten voor pizza’s óf koffie.

Red Bull container

Die herken je wel. Voor al je drankjes met of zonder cafeïne kun je terecht bij onze opvallende Red Bull container.

Retro grillwagen

Of je nu voor een broodje kebab van het spit of een wrap met falafel gaat: in onze retro grillwagen maken we het vers voor je klaar.

Retro wagen

Onze multi-inzetbare retrowagens zetten de sfeer van je event meteen neer. Staan goed tussen de foodtrucks maar ook als bijvoorbeeld kassa.

Smoker on wheels

De barbecue zoals de Amerikanen ‘m doen: mooie stukken vlees langzaam garen op de barbecue.

Smoothie- en fruitbar

De nodige vitamines voor tijdens je event scoor je bij onze smoothie- en fruitbar. Gezond én lekker.

Onvergetelijke catering sinds 1987

Al meer dan 35 jaar zitten we in het cateringvak. Als we in al die jaren een ding geleerd hebben, dan is het wel dat catering veel meer is dan gewoon koken.

Die bak ervaring zetten we in bij elk event. Hoe groot het ook is, wij kunnen het aan. We hebben de capaciteit om al je bezoekers blij te maken met het lekkerste eten. En nog vers, snel en ambachtelijk ook.

116 events

Je kunt onze stands, foodtrucks en personeel door heel Nederland tegenkomen. We staan op veel jaarlijkse events zoals festivals en beursen én eenmalig events zoals personeelsfeesten en sportevents.

300.000 bezoekers

In een jaar helpen we zo’n 300.000 bezoekers. De een wil een vers broodje, de ander een lekker warm kopje koffie. Daar hoeven ze nooit lang op te wachten: we zijn namelijk voorbereid op grote bezoekersaantallen.

15 foodtrucks

In onze inventaris hebben we foodtrucks met bijvoorbeeld patat, belegde broodjes of verse koffie. Liever andere producten aan je bezoekers voorschotelen? Je kunt de foodtrucks invullen zoals je wil. Of een stretchtent, mobiele tap of een van onze stands huren.

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Heb je al een locatie voor je bedrijfsfeest, maar zoek je nog catering? Dat kan bij ons. Wij komen op jouw locatie met onze foodtrucks, wagens of mobiele keukens. En we bedenken een concept dat bij jouw bedrijf en jouw event past. Met alles erop en eraan. Wij hebben het materiaal, het personeel én de verse producten om je bedrijfsfeest op eigen locatie een succes te maken.

Personeelsfeest in Groningen

Niet elk personeelsfeest is hetzelfde, maar ze hebben allemaal een ding gemeen. Goed eten hoort erbij! Gaan jullie een activiteit doen en wil je daarna een hapje eten? Dan maken we dat voor je klaar. Liever het eten in de hoofdrol op jouw bedrijfsfeest, bijvoorbeeld in de vorm van een BBQ of een foodtruckfestival? Dat doen we helemaal graag.

Een BBQ-bedrijfsfeest

Inmiddels een klassieker voor bijvoorbeeld de afsluiting voor de zomervakantie: barbecueën. Een BBQ-bedrijfsfeest is dan ook heel populair. Wij hebben verschillende wagens, mobiele keukens en barbecues om jouw hele BBQ-bedrijfsfeest te regelen. Van een goed stuk (vega)vlees tot ijskoude drankjes: het ligt bij ons in de koelkast.

Personeelsfeest met foodtrucks

Barbecueën is natuurlijk altijd een succesnummer, maar foodtrucks op je bedrijfsfeest worden ook steeds populairder. We hebben verschillende foodtrucks waar je uit kunt kiezen voor op je bedrijfsfeest. Zo kun je je personeel laten kiezen uit veel verschillende soorten eten en zelf een mini-foodtruckfestival organiseren. Wij helpen je graag bij de aankleding en het bedenken van een concept. Jij vertelt ons wat jouw medewerkers lekker vinden, en we maken het. Natuurlijk altijd op locatie met verse producten.

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?

Vragen over wat we op jouw event kunnen doen? Vul dan het formulier hieronder in. Meteen een offerte aanvragen? Kan ook hieronder. Geen zorgen, je zit nergens meteen aan vast.

"*" geeft vereiste velden aan

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?
© Copyright Event Catering Edens Groningen 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen