Zet de toon met onze  festivalcatering

Zet de toon met onze festivalcatering

De brandstof voor jouw festival

Na een dag dansen begint je maag wel te knorren. Gelukkig kun je op een festival lekker en gevarieerd eten. Vaak is het eten op een festival zelfs een moment om naar uit te kijken. Plof lekker neer in het gras en geniet van je klassieke patatje met. Of ga je voor een experimenteel vegan broodje?

Waar je ook trek in hebt: we hebben het. Onze festivalcatering is uitgebreid. ‘s Ochtends een verse cappuccino? Geen probleem. ‘s Middags zin in een broodje beenham? Maken we voor je klaar. Voor festivalcatering hebben we verschillende foodtrucks en vaste kraampjes. Welke het best bij de sfeer en doelgroep van jouw festival passen, komen we samen achter.

Daarom festivalcatering van Edens

check Meer dan 35 jaar ervaring

check Voor events van 100 tot 100.000 bezoekers

check Grote keuze uit foodtrucks, kraampjes, buitenkeukens en veel meer

check Verse producten en professioneel team

Onze opties voor jouw festival

Een veld vol gezellige foodtrucks of ook een complete maaltijd voor je bezoekers en medewerkers? Wij koken wat jij graag eet. Schuif maar aan.

Croissanterie

Als je lunch zegt, zeg je broodjes. We beleggen ze met verse producten. Liever wat warms? Ook dat hebben we in onze croissanterie.

Gouden koets

Een verfrissend drankje of juist een lekker warm bakkie. Bij onze gouden koets les je je dorst.

Patatterie

Een klassieker: onze patatwagen. Ambachtelijke patat én lekkere snacks. Natuurlijk ook vegetarisch.

Piaggio

Zo veelzijdig als de Italianen. Je kunt de piaggo’s namelijk inzetten voor pizza’s óf koffie.

Red Bull container

Die herken je wel. Voor al je drankjes met of zonder cafeïne kun je terecht bij onze opvallende Red Bull container.

Retro grillwagen

Of je nu voor een broodje kebab van het spit of een wrap met falafel gaat: in onze retro grillwagen maken we het vers voor je klaar.

Retro wagen

Onze multi-inzetbare retrowagens zetten de sfeer van je event meteen neer. Staan goed tussen de foodtrucks maar ook als bijvoorbeeld kassa.

Smoker on wheels

De barbecue zoals de Amerikanen ‘m doen: mooie stukken vlees langzaam garen op de barbecue.

Smoothie- en fruitbar

De nodige vitamines voor tijdens je event scoor je bij onze smoothie- en fruitbar. Gezond én lekker.

Onvergetelijke catering sinds 1987

Al meer dan 35 jaar zitten we in het cateringvak. Als we in al die jaren een ding geleerd hebben, dan is het wel dat catering veel meer is dan gewoon koken.

Die bak ervaring zetten we in bij elk event. Hoe groot het ook is, wij kunnen het aan. We hebben de capaciteit om al je bezoekers blij te maken met het lekkerste eten. En nog vers, snel en ambachtelijk ook.

116 events

Je kunt onze stands, foodtrucks en personeel door heel Nederland tegenkomen. We staan op veel jaarlijkse events zoals festivals en beursen én eenmalig events zoals personeelsfeesten en sportevents.

300.000 bezoekers

In een jaar helpen we zo’n 300.000 bezoekers. De een wil een vers broodje, de ander een lekker warm kopje koffie. Daar hoeven ze nooit lang op te wachten: we zijn namelijk voorbereid op grote bezoekersaantallen.

15 foodtrucks

In onze inventaris hebben we foodtrucks met bijvoorbeeld patat, belegde broodjes of verse koffie. Liever andere producten aan je bezoekers voorschotelen? Je kunt de foodtrucks invullen zoals je wil. Of een stretchtent, mobiele tap of een van onze stands huren.

Festivalcatering in de zomer en de winter

Bij een festival heb je misschien het beeld van een groene festivalweide. En dan een handjevol foodtrucks ergens op het veld. In de zomer staan we inderdaad veel op buitenfestivals. Maar ook voor indoor festivals is festivalcatering onmisbaar. Er zijn veel evenementen die in de winter plaatsvinden, en dus binnen zijn. Ook op die binnenlocaties kunnen wij de festivalcatering verzorgen.

Festivals waar we gestaan hebben

We hebben al op veel festivals gestaan in en rond Groningen. Aan ervaring dus geen gebrek. Onze foodtrucks zijn dan ook perfect voor op een festival. Wat de sfeer ook is, we passen er een mouw aan. Zo stonden we al op:

En elk jaar weten veel organisatoren ons weer te vinden.

Festival caterer

Voor festivals is het handig om een caterer te hebben die alles zelf in huis heeft. Wij hebben het personeel, de apparatuur én de kennis om jouw festival een groot feest te maken. Zo hebben we de capaciteit om de totaalcatering doen – eten en drinken voor iedereen, ook voor de crew achter de schermen. Dan heb je maar een aanspreekpunt voor alles op het gebied van eten. Heel fijn, want er komen genoeg andere dingen kijken bij het organiseren van festival. Kan jij je daarop richten.

Foodtrucks op een festival

Het mooie aan een festival is dat de sfeer vaak relaxed is. Mensen nemen de tijd om het aanbod goed te bekijken en proberen ook eens iets nieuws. Voor veel mensen is het eten dan ook een volwaardig onderdeel van het festival.

Foodtrucks zijn daarom perfect voor een festival: je kan ze zo opstellen dat je een soort foodtruck festival hebt. Mensen kunnen daar even écht weer even opladen voordat ze verder feesten. En je kunt allerlei verschillende soorten foodtrucks kiezen. De standaard trucks – zoals patat of snacks – en je kunt tegelijkertijd experimenteren met andere soorten. Bijvoorbeeld een echte barbecue-wagen of vegan broodjes. Alles is mogelijk.

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?

Vragen over wat we op jouw event kunnen doen? Vul dan het formulier hieronder in. Meteen een offerte aanvragen? Kan ook hieronder. Geen zorgen, je zit nergens meteen aan vast.

"*" geeft vereiste velden aan

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?
© Copyright Event Catering Edens Groningen 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen