Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de foodtruck huren

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de foodtruck huren

De perfecte foodtruck voor elk evenement

Foodtrucks: ze worden steeds populairder. En we snappen wel waarom. De relaxte sfeer van een foodtruck op een evenement of feest spreekt veel mensen aan. Bij ons kan je daarom losse foodtrucks én volledige evenementen met foodtrucks huren.

Ben je als evenementenbureau op zoek naar een foodtruck zonder personeel? Bij ons kan je ze met en zonder personeel huren. Maar ook voor grote en kleinere evenementen zoals een feestje of bruiloft in je eigen tuin kun je onze foodtrucks huren. In ons wagenpark hebben we veel verschillende foodtrucks. Zo hebben we bijvoorbeeld een BBQ-foodtruck, een pizza-foodtruck, een cocktail-foodtruck en ook vega en vegan foodtrucks. Welke kunnen we bij jou parkeren?

Daarom foodtrucks van Edens

check Meer dan 35 jaar ervaring

check Voor events van 100 tot 100.000 bezoekers

check Grote keuze uit foodtrucks, kraampjes, buitenkeukens en veel meer

check Verse producten en professioneel team

Een greep uit onze foodtrucks

Een veld vol kleurrijke foodtrucks op je bruiloft? Of een foodtruck zonder personeel huren voor een weekendje? Onze foodtrucks staan voor je klaar. Welke past bij jouw feest?

Croissanterie

Als je lunch zegt, zeg je broodjes. We beleggen ze met verse producten. Liever wat warms? Ook dat hebben we in onze croissanterie.

Gouden koets

Een verfrissend drankje of juist een lekker warm bakkie. Bij onze gouden koets les je je dorst.

Patatterie

Een klassieker: onze patatwagen. Ambachtelijke patat én lekkere snacks. Natuurlijk ook vegetarisch.

Piaggio

Zo veelzijdig als de Italianen. Je kunt de piaggo’s namelijk inzetten voor pizza’s óf koffie.

Red Bull container

Die herken je wel. Voor al je drankjes met of zonder cafeïne kun je terecht bij onze opvallende Red Bull container.

Retro grillwagen

Of je nu voor een broodje kebab van het spit of een wrap met falafel gaat: in onze retro grillwagen maken we het vers voor je klaar.

Retro wagen

Onze multi-inzetbare retrowagens zetten de sfeer van je event meteen neer. Staan goed tussen de foodtrucks maar ook als bijvoorbeeld kassa.

Smoker on wheels

De barbecue zoals de Amerikanen ‘m doen: mooie stukken vlees langzaam garen op de barbecue.

Smoothie- en fruitbar

De nodige vitamines voor tijdens je event scoor je bij onze smoothie- en fruitbar. Gezond én lekker.

Onvergetelijke catering sinds 1987

Al meer dan 35 jaar zitten we in het cateringvak. Als we in al die jaren een ding geleerd hebben, dan is het wel dat catering veel meer is dan gewoon koken.

Die bak ervaring zetten we in bij elk event. Hoe groot het ook is, wij kunnen het aan. We hebben de capaciteit om al je bezoekers blij te maken met het lekkerste eten. En nog vers, snel en ambachtelijk ook.

116 events

Je kunt onze stands, foodtrucks en personeel door heel Nederland tegenkomen. We staan op veel jaarlijkse events zoals festivals en beursen én eenmalig events zoals personeelsfeesten en sportevents.

300.000 bezoekers

In een jaar helpen we zo’n 300.000 bezoekers. De een wil een vers broodje, de ander een lekker warm kopje koffie. Daar hoeven ze nooit lang op te wachten: we zijn namelijk voorbereid op grote bezoekersaantallen.

15 foodtrucks

In onze inventaris hebben we foodtrucks met bijvoorbeeld patat, belegde broodjes of verse koffie. Liever andere producten aan je bezoekers voorschotelen? Je kunt de foodtrucks invullen zoals je wil. Of een stretchtent, mobiele tap of een van onze stands huren.

Foodtruck Groningen

Onze uitvalsbasis is Groningen. Dat is ook waar ons wagenpark is. Wil je graag een foodtruck huren in Groningen? Dan is de kans groot dat wij wel iets voor je hebben. We hebben veel verschillende foodtrucks die je voor een dag of langer kunt huren, met of zonder personeel.

Foodtrucks aan huis of op locatie

Leuk, een feestje bij je thuis organiseren. Maar het eten… Dat is nog wel een dingetje. Een foodtruck thuis is daarom een goed idee. Je kunt onze foodtrucks met of zonder personeel huren. Als je een foodtruck met personeel huurt, doen we dat op afkoop. Dat houdt in dat je vooraf voor een vast bedrag aan eten koopt. Je gasten kunnen dan afhalen wat ze lekker vinden en hoeven niet meer per keer te betalen.

Een foodtruck voor je feestje of bruiloft

Foodtrucks zijn erg geschikt voor een feestje of bruiloft. Ook voor dat soort kleinere evenementen kun je kiezen uit al onze foodtrucks. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze pizza-foodruck? Daarin hebben we een steenoven waarin we verse Italiaanse pizza’s bakken. Vind maar eens een gast die dat niet lekker vindt. Maar we hebben ook foodtrucks met bijvoorbeeld cocktails, vegan eten of gewoon een klassiek patatje. Heb je heel wat anders voor ogen? Kom maar op! We kunnen het vast voor je regelen.

Foodtruck huren zonder personeel

Wil je zelf graag op een evenement staan met jouw zelfgemaakte eten, maar heb je geen foodtruck? Dan kun je bij ons ook een foodtruck huren zonder personeel. Bijvoorbeeld voor een dag of een weekend. Je betaalt dan alleen huur voor de foodtruck en de rest regel je zelf. Je kunt een deel van onze foodtrucks hierboven bekijken. Ben je op zoek naar iets anders? Dan helpen we je daar graag bij. Even bellen?

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?

Vragen over wat we op jouw event kunnen doen? Vul dan het formulier hieronder in. Meteen een offerte aanvragen? Kan ook hieronder. Geen zorgen, je zit nergens meteen aan vast.

"*" geeft vereiste velden aan

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?
© Copyright Event Catering Edens Groningen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen