Catering op maat voor elke beurs

Catering op maat voor elke beurs

Beurscatering voor het complete plaatje

Een geslaagde beurs? Dat bereik je alleen als je de details goed voor elkaar hebt. En beurscatering is daar een belangrijk onderdeel van. Wij denken met je mee over welke catering er bij jouw beurs past. Wat voor soort mensen komen er? En wat willen ze wanneer eten?

Zo verzorgden we de beurscatering voor verschillende lifestyle-beurzen, zoals Huisje Boompje Baby en VROUW!. Een lunch met een belegd broodje of een hete cappuccino met een stuk verse carrotcake erbij? Het maakt een dagje beurs een compleet uitje. We maken alles vers en staan open voor al jouw ideeën.

Daarom beurscatering van Edens

check Meer dan 35 jaar ervaring

check Voor events van 100 tot 100.000 bezoekers

check Grote keuze uit foodtrucks, kraampjes, buitenkeukens en veel meer

check Verse producten en professioneel team

Onze opties voor jouw beurs

Een zaal vol gezellige foodtrucks of een complete maaltijd voor je bezoekers en medewerkers? Wij koken wat jij graag eet. Schuif maar aan.

Croissanterie

Als je lunch zegt, zeg je broodjes. We beleggen ze met verse producten. Liever wat warms? Ook dat hebben we in onze croissanterie.

Gouden koets

Een verfrissend drankje of juist een lekker warm bakkie. Bij onze gouden koets les je je dorst.

Patatterie

Een klassieker: onze patatwagen. Ambachtelijke patat én lekkere snacks. Natuurlijk ook vegetarisch.

Piaggio

Zo veelzijdig als de Italianen. Je kunt de piaggo’s namelijk inzetten voor pizza’s óf koffie.

Red Bull container

Die herken je wel. Voor al je drankjes met of zonder cafeïne kun je terecht bij onze opvallende Red Bull container.

Retro grillwagen

Of je nu voor een broodje kebab van het spit of een wrap met falafel gaat: in onze retro grillwagen maken we het vers voor je klaar.

Retro wagen

Onze multi-inzetbare retrowagens zetten de sfeer van je event meteen neer. Staan goed tussen de foodtrucks maar ook als bijvoorbeeld kassa.

Smoker on wheels

De barbecue zoals de Amerikanen ‘m doen: mooie stukken vlees langzaam garen op de barbecue.

Smoothie- en fruitbar

De nodige vitamines voor tijdens je event scoor je bij onze smoothie- en fruitbar. Gezond én lekker.

Onvergetelijke catering sinds 1987

Al meer dan 35 jaar zitten we in het cateringvak. Als we in al die jaren een ding geleerd hebben, dan is het wel dat catering veel meer is dan gewoon koken.

Die bak ervaring zetten we in bij elk event. Hoe groot het ook is, wij kunnen het aan. We hebben de capaciteit om al je bezoekers blij te maken met het lekkerste eten. En nog vers, snel en ambachtelijk ook.

116 events

Je kunt onze stands, foodtrucks en personeel door heel Nederland tegenkomen. We staan op veel jaarlijkse events zoals festivals en beursen én eenmalig events zoals personeelsfeesten en sportevents.

300.000 bezoekers

In een jaar helpen we zo’n 300.000 bezoekers. De een wil een vers broodje, de ander een lekker warm kopje koffie. Daar hoeven ze nooit lang op te wachten: we zijn namelijk voorbereid op grote bezoekersaantallen.

15 foodtrucks

In onze inventaris hebben we foodtrucks met bijvoorbeeld patat, belegde broodjes of verse koffie. Liever andere producten aan je bezoekers voorschotelen? Je kunt de foodtrucks invullen zoals je wil. Of een stretchtent, mobiele tap of een van onze stands huren.

Beurscatering in Groningen

Onze roots liggen in Groningen. Daarom vinden we het ook geweldig om de catering van beurzen, congressen en andere evenementen in Groningen en de rest van het Noorden te verzorgen. Zo staan we vaak op beurzen in Martiniplaza in Groningen. Maar op beurzen in WTC Expo in Leeuwarden zijn we regelmatig te vinden. Zoek je beurscatering in Groningen, ergens anders in het Noorden, of in de rest van het land? Dan heb je aan ons een ervaren beurscateraar.

De kracht van beurscatering

Beurscatering is een belangrijk onderdeel van de beurs. Op een lege maag kun je natuurlijk niet langs de beursstands lopen. Goed, divers eten is daarom onmisbaar. Wij hebben verschillende stands die perfect zijn voor op elke beurs. Bijvoorbeeld een koffiewagen met een professionele barista, vers belegde broodjes en warme hapjes.

Totaalcatering op jouw beurs

Je bezoekers eten natuurlijk graag een hapje, maar vergeet de standhouders en de rest van het personeel niet. Als beurscateraar houden we daar rekening mee. Zo kunnen we achter de schermen voor al het personeel een volledige maaltijd klaarzetten. Liever een snelle hap? Ook dat kunnen we voor je maken.

De diverse doelgroepen op een beurs

Elke beurs heeft een andere doelgroep. Ook daarmee moet je rekening houden bij beurscatering. Op een technologiebeurs hoeven we natuurlijk geen babyccino’s te maken, maar op een babybeurs kunnen die juist weer heel erg in de smaak vallen. We gaan voor elke beurs met jou om tafel. Wat voor soort mensen komen er? Wat eten ze het liefst? Daar kunnen we heel goed op inspelen, omdat we een groot assortiment aan stands, foodtrucks en mobiele keukens hebben. Zo hebben we altijd iets waar jouw bezoekers van gaan smullen.

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?

Vragen over wat we op jouw event kunnen doen? Vul dan het formulier hieronder in. Meteen een offerte aanvragen? Kan ook hieronder. Geen zorgen, je zit nergens meteen aan vast.

"*" geeft vereiste velden aan

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?
© Copyright Event Catering Edens Groningen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen