Maak je event onvergetelijk met onze eventcatering

Maak je event onvergetelijk met onze eventcatering

Catering voor elk evenement

Een sportwedstrijd kijken, dansen bij een openluchtconcert of oldtimers bewonderen: een dagje weg is niet compleet zonder eventcatering. Want op een gegeven moment begint je maag toch te knorren. En wat is het dan fijn dat je wat lekkers kan eten zónder lang in de rij te staan.

Het hoogtepunt van je event

Wij weten hoe goed de eerste hap smaakt na zo’n lange dag. Daarom gooien we jouw patatje op precies het juiste moment in het vet, beleggen we elk broodje vers en kan je een verfrissend drankje op de bar verwachten. Daar was je wel aan toe. Benieuwd naar wat we met onze eventcatering op jouw event kunnen?

Festival catering op maat

Daarom eventcatering van Edens

check Meer dan 35 jaar ervaring

check Voor events van 100 tot 100.000 bezoekers

check Grote keuze uit foodtrucks, kraampjes, buitenkeukens en veel meer

check Verse producten en professioneel team

Onze opties voor jouw event

Een veld vol gezellige foodtrucks of liever een complete maaltijd voor je bezoekers en medewerkers? Wij koken wat jij graag eet. Schuif maar aan.

Croissanterie

Als je lunch zegt, zeg je broodjes. We beleggen ze met verse producten. Liever wat warms? Ook dat hebben we in onze croissanterie.

Gouden koets

Een verfrissend drankje of juist een lekker warm bakkie. Bij onze gouden koets les je je dorst.

Patatterie

Een klassieker: onze patatwagen. Ambachtelijke patat én lekkere snacks. Natuurlijk ook vegetarisch.

Piaggio

Zo veelzijdig als de Italianen. Je kunt de piaggo’s namelijk inzetten voor pizza’s óf koffie.

Red Bull container

Die herken je wel. Voor al je drankjes met of zonder cafeïne kun je terecht bij onze opvallende Red Bull container.

Retro grillwagen

Of je nu voor een broodje kebab van het spit of een wrap met falafel gaat: in onze retro grillwagen maken we het vers voor je klaar.

Retro wagen

Onze multi-inzetbare retrowagens zetten de sfeer van je event meteen neer. Staan goed tussen de foodtrucks maar ook als bijvoorbeeld kassa.

Smoker on wheels

De barbecue zoals de Amerikanen ‘m doen: mooie stukken vlees langzaam garen op de barbecue.

Smoothie- en fruitbar

De nodige vitamines voor tijdens je event scoor je bij onze smoothie- en fruitbar. Gezond én lekker.

Onvergetelijke catering sinds 1987

Al meer dan 35 jaar zitten we in het cateringvak. Als we in al die jaren een ding geleerd hebben, dan is het wel dat catering veel meer is dan gewoon koken.

Die bak ervaring zetten we in bij elk event. Hoe groot het ook is, wij kunnen het aan. We hebben de capaciteit om al je bezoekers blij te maken met het lekkerste eten. En nog vers, snel en ambachtelijk ook.

116 events

Je kunt onze stands, foodtrucks en personeel door heel Nederland tegenkomen. We staan op veel jaarlijkse events zoals festivals en beursen én eenmalig events zoals personeelsfeesten en sportevents.

300.000 bezoekers

In een jaar helpen we zo’n 300.000 bezoekers. De een wil een vers broodje, de ander een lekker warm kopje koffie. Daar hoeven ze nooit lang op te wachten: we zijn namelijk voorbereid op grote bezoekersaantallen.

15 foodtrucks

In onze inventaris hebben we foodtrucks met bijvoorbeeld patat, belegde broodjes of verse koffie. Liever andere producten aan je bezoekers voorschotelen? Je kunt de foodtrucks invullen zoals je wil. Of een stretchtent, mobiele tap of een van onze stands huren.

Voor elk event catering op maat

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. En met eventcatering is het precies hetzelfde. Zo zijn er events waarbij verschillende groepen mensen eten krijgen. Bij sportevents zijn dat bijvoorbeeld de bezoekers, maar ook de mensen achter de schermen en natuurlijk de sporters. Die lusten ook wel een broodje nadat ze een topprestatie hebben neergezet. Afhankelijk van jouw event en je wensen maken wij een plan voor de catering.

De catering van jouw evenement

Elk evenement is voor ons uniek. Daarom bekijken we ook samen met jou wat voor catering er bij je evenement past. Het hangt af van het soort event, hoeveel mensen er komen en wat je doelgroep is. We bouwen een heel concept om jouw evenement heen en stemmen de catering daarop af. Simpel of uitgebreid, van 100 tot 100.000 bezoekers: het kan allemaal.

Onze diverse soorten eventcatering

Ben je op zoek naar een snelle hap voor tijdens je event? Dan hebben we verschillende foodtrucks, kraampjes en mobiele keukens waarmee we de honger van al je bezoekers snel kunnen stillen. En ook voor het personeel dat tijdens je event aan het werk is, staat er een dampend bordje eten klaar aan het eind van de dag. Liever in een dinersetting? Onze koks zorgen dat het net voelt alsof je in een restaurant zit. Maar dan beter.

Eventcatering in Groningen

Ben je op zoek naar eventcatering in Groningen of ergens anders in het Noorden? Met onze jarenlange ervaring maken wij als Groningse cateraar van jouw event een succes. Onze uitvalsbasis is Groningen, waar ook het grootste deel van ons personeel woont. Bij grote evenementen hebben we naast ons vaste personeel een groep van uitzendkrachten die helpt in de keuken, kraampjes en foodtrucks.

Ons personeel

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals. Ze doen niets liever dan jouw bezoekers in de culinaire watten leggen. En dat doen ze met verse producten. Je weet bij onze eventcatering altijd zeker dat het eten vers is: we gebruiken verse producten en bereiden het op locatie. Zo snijden we alle ingrediënten zelf. En ons personeel weet precies hoe ze een gerecht op locatie op z’n allerlekkerst klaarmaken.

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?

Vragen over wat we op jouw event kunnen doen? Vul dan het formulier hieronder in. Meteen een offerte aanvragen? Kan ook hieronder. Geen zorgen, je zit nergens meteen aan vast.

"*" geeft vereiste velden aan

Kunnen we jouw event samen culinair succesvol maken?
© Copyright Event Catering Edens Groningen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen